gheata carbonica nunta botosani


Gheata carbonica Botosani creează un efect uimitor de nor alb care este fascinant și ceva ce oaspeții dvs. își vor aminti. Este perfect pentru utilizarea cu băuturi la sosire folosind Chillistick - un amestecător de cocktail-uri care utilizează gheață uscată pentru a crea băutura perfectă pentru fumat. De asemenea, perfect ca un dar de nunta favoarea.
Avem o gamă largă de produse fabricate pentru a spori utilizarea zăpezii uscate pentru orice temă de nuntă și este nelimitată la modul în care o puteți folosi. Fă-ți nunta să-ți amintești o zi.
Dacă ați vizionat vreodată emisiuni TV ca X-Factor sau Voice, veți fi văzut acest efect și vom folosi aceeași mașină pentru a vă face nunta uimitoare.
Unele alte companii disco vă oferă acest efect folosind o mașină de ceață ieftină cu gheață, care nu vă va da efectul pe care mașina îl oferă.
Un alt bonus de a folosi gheata uscata este ca nu va afecta alarmele de incendiu in locatia dumneavoastra, ceea ce inseamna ca puteti folosi aceasta in orice locatie.
În plus, poate crea un impact uimitor, ca și cum ați fi dansat pe nori pentru primul dvs. dans la nunta ta. Apoi, arata minunat ... mai ales impreuna cu un Floor Star Dance.
Dacă doriți să faceți valsul de mireasă într-un nor de ceață, atunci mașina de gheață uscată Nimbus va face treaba. Foarte ușor de manevrat.
.
Nunta de vis oferă efectul perfect de uscare a gheții (nor) pentru nunta dvs. sau evenimentul corporativ. Oferim o gamă de servicii și pachete care includ mașină de gheață uscată pick up și drop off servicii.
În acest caz, totul ar trebui să fie la fel de magic și cât mai memorabil posibil în ziua cea mare.
Indiferent dacă plănuiți o nuntă de plajă sau o recepție more info într-o sală de mese cu tematică tradițională, o mașină de gheață uscată poate adăuga ambianță și atmosferă spectaculoase la recepția de nuntă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *